Ειδικές Εφαρμογές
 
     Εμπόριο
     Υποστήριξη
     Σχεδιασμός
     Δομημένα Δίκτυα
     Internet
     Τηλεματική
     Εφαρμογές
     Ειδικές Υπηρεσίες
 Ειδικές Εφαρμογές | Επώνυμα Προγράμματα

Panorama Imaging

H Panorama Imaging είναι μια πλήρης υπηρεσία τεχνολογίας απεικόνισης, με στόχο την ενίσχυση της διαφήμισης, του μάρκετινγκ και των πληροφοριών που απαιτούνται για τις επιχειρήσεις.

Η λύση μας, σας δίνει την ικανότητα να συλλαμβάνετε, να επεξεργάζεστε, να φιλοξενείτε και να διανέμετε πανοραμικές φωτογραφίες και εικονικές περιηγήσεις.

Ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών, συμπεριλαμβανομένων των Ακινήτων, των Κατασκευών, των Εκδόσεων, του Τουρισμού και των Ταξιδιών, είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν τη λύση μας, σαν εργαλείο βελτίωσης και προώθησης των εργασιών τους.

Η ομάδα ανάπτυξης και προώθησης που έχουμε οργανώσει, για το συγκεκριμένο project περιλαμβάνει Έμπειρους Μηχανικούς από διάφορους τομείς, όπως η Ψηφιακή Απεικόνιση, τα Συστήματα Embeded Ελέγχου, Σχεδίαση και Προγραμματισμός στο Διαδίκτυο.

Τα οφέλη της τεχνολογίας Panorama Imaging είναι ανεξάντλητα.

Panorama Imaging

Για την Βιομηχανία Ακινήτων
Δεν χρειάζεται να περάσετε ώρες οδήγησης στην πόλη, δείχνοντας σε μελλοντικούς αγοραστές, διάφορα ακίνητα. Με την τεχνολογία Panorama Imaging μπορείτε να δημιουργήσετε μια Εικονική Περιήγηση, ώστε να αισθάνονται σαν να βρίσκονται οι μελλοντικοί αγοραστές πραγματικά μέσα στο ακίνητο. Μπορούν να δουν κάθε δωμάτιο του ακινήτου με μεγάλη λεπτομέρεια και επιπλέον να κοιτάξουνε γύρω από την γειτονιά, χωρίς ποτέ να έχουν αφήσει το χώρο τους.
(δείτε περισσότερα...)

Για τα Ξενοδοχεία και τη Βιομηχανία Ταξιδίων
Αφήστε τους πιθανούς πελάτες σας να περιηγηθούν στο Φουαγιέ και στα Δωμάτια. Τώρα μπορείτε να τους δείξετε τη θέα από το δωμάτιο που θα μείνουν. Η λύση Panorama Imaging μπορεί πολύ εύκολα να ενσωματωθεί στην υπάρχουσα ιστοσελίδα σας.
(δείτε περισσότερα...)


Για τον κλάδο των Κατασκευών
Δημιουργήστε εκθέσεις προόδου του έργου, με οπτική λεπτομέρεια. Η λύση Panorama Imaging με το σύστημα EasyPano™, σας επιτρέπει να καταγράψετε πανοραμική εικόνα, με λίγα απλά βήματα, χωρίς την ανάγκη επαγγελματιών φωτογράφων και χωρίς το υψηλό κόστος που συνεπάγεται μια τέτοιου είδους εργασία.
(δείτε περισσότερα...)

http://www.help.gr
http://www.embroidery.gr
http://www.embroiderycollection.com
http://www.iqsolutions.gr
http://www.dreamtech.gr