Προσωπικά Δεδομένα
 
     Εμπόριο
     Υποστήριξη
     Σχεδιασμός
     Δομημένα Δίκτυα
     Internet
     Τηλεματική
     Εφαρμογές
     Ειδικές Υπηρεσίες
 Πολιτική Εταιρίας
Η e-milles creations σέβεται τα προσωπικά σας δεδομένα και δεσμεύεται για την Προστασία κάθε πληροφορίας που παραχωρείτε στο site μας. Πιστεύουμε ότι η γνώση είναι το κλειδί για την επεξεργασία και προστασία των προσωπικών δεδομένων που χρησιμοποιούνται στο Internet. Η πολιτική της e-milles creations για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο η εταιρία διαχειρίζεται τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών του site.

Προσωπικά Δεδομένα
Η e-milles creations συγκεντρώνει συγκεκριμένα προσωπικά δεδομένα από τους χρήστες του site. Η e-milles creations δεν πουλάει ή νοικιάζει πληροφορίες σχετικά με τους πελάτες της σε τρίτα μέρη. Η e-milles creations μπορεί να μοιράσει στοιχεία επικοινωνίας στους συνεργάτες της ή σε συγκεκριμένους πελάτες που θα τους επιτρέψουν να σας παρέχουν ειδικά οφέλη, προσφορές, ή εκπτώσεις από την e-milles creations ή τους συνεργάτες της.
Η e-milles creations χρησιμοποιεί την πληροφόρηση που παρέχετε (π.χ. ηλικία και γένος) να δημιουργήσει περιεχόμενο, υπηρεσίες και διαφήμιση με βάση τις δικές σας προτιμήσεις. Η e-milles creations μπορεί επίσης να ανιχνεύσει την κίνηση σας μέσα το Web site με στόχο να σας ενημερώσει για προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις προτιμήσεις σας. Η e-milles creations μπορεί να επεξεργαστεί τα στοιχεία αυτά συνολικά ώστε να κατανοήσει καλύτερα τους χρήστες του site μας. Για παράδειγμα, μπορεί να δημιουργηθούν αναφορές για τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις συλλέγοντας συνολικά στοιχεία αναζητήσεων βασισμένα σε ατομικές αναζητήσεις. Τα συνολικά στοιχεία είναι ανώνυμα δεν περιέχουν καμία πληροφόρηση που να χαρακτηρίζει ένα χρήστη.

Αλλαγή Διεύθυνσης και Στοιχείων Επικοινωνίας
Η e-milles creations παρέχει στους εγγεγραμμένους χρήστες την επιλογή να μην λαμβάνουν e-mails ή ενημέρωση σχετικά με διάφορες προσφορές ή νέα προϊόντα και υπηρεσίες της e-milles creations, των συνεργατών ή των πελατών της. Αν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε στο μέλλον σχετική ενημέρωση ή αν επιθυμείτε να διαγραφείτε από την λίστα μελών της e-milles creations, παρακαλούμε συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας σημειώνοντας στα σχόλια ότι επιθυμείτε να διαγραφείτε από την λίστα επικοινωνίας της εταιρίας.

Ασφάλεια
Η e-milles creations προστατεύει τα στοιχεία των πελατών της, ασφαλίζοντάς τα με έναν κωδικό καθώς και με servers που προστατεύονται μέσω ενός συστήματος προστασίας από επιθέσεις, που εφαρμόζουν μια μέθοδο κρυπτογράφησης, με σκοπό την προστασία ενάντια σε οποιαδήποτε μη επιτρεπόμενη πρόσβαση. Για την ασφαλή μεταφορά των προσωπικών δεδομένων, κάνοντας χρήση αυτής της ιστοσελίδας, χρησιμοποιείται το σύστημα κρυπτογράφησης SSL (Secure Socket Layer). Η ιστοσελίδα αυτή πιστοποιείται από την εταιρία Comodo Group.
Η e-milles creations διαθέτει ένα ολοκληρωμένο σύστημα λειτουργιών για την προστασία της εμπιστευτικότητας των Προσωπικών Δεδομένων. Ωστόσο, ασφάλεια σε τέλειο βαθμό δεν υπάρχει σε περιβάλλον Internet, και η e-milles creations δεν εγγυάται ότι το site είναι αδιαπέραστο και άτρωτο σε επιθέσεις από hackers.

E-mail
H e-milles creations δεν νοικιάζει και δεν πουλάει λίστες με διευθύνσεις e-mail. Σε περίπτωση που η e-milles creations επιθυμεί να έρθει σε επικοινωνία μαζί σας θα χρησιμοποιήσει την διεύθυνση e-mail που οι ίδιοι δηλώσατε.

http://www.help.gr
http://www.embroidery.gr
http://www.embroiderycollection.com
http://www.iqsolutions.gr
http://www.dreamtech.gr